A Samsung Galaxy S24 mobilok kijelzője a legjobb

0

Bizonyára sokan tudják, hogy a DxOMark csapata már nem csak kamerákat, hanem többek között kijelzőket is tesztel, és nemrég megvizsgálták az új Galaxy S24 modelleket is. A szakértők szerint a friss Samsung zászlóshajók megjelenítője a legjobb most a telefonok között.

A Samsung Galaxy S24 Ultra egyből a toplista élére került a 155 pontos eredményével, a két kisebb modell, vagyis a Galaxy S24 és a Galaxy S24+ pedig 154 pontot szerzett, így holtversenyben a második helyen állnak a Pixel 8 telefonokkal. Őket követi a Galaxy Z Fold 5, a Pixel Fold, a Honor Magic 5 Pro, illetve az iPhone 15 Pro modellek.

Annak ellenére, hogy egyes felhasználóknak problémája volt azzal, hogy az Élénk színmód nem elég élénk, és az AOD is egy kicsit túl halványnak tűnik, a Galaxy S24 mobilok kijelzője rettentően jól sikerült az új LTPO Dinamikus AMOLED 2X panelnek köszönhetően. A megjelenítési élmény a Samsung technológiáival, például a továbbfejlesztett Vision Boosterrel és a vadonatúj Adaptive Color Tone-nal kombinálva fantasztikus lett.

A Samsung a Galaxy S24+ felbontását QHD+-ra növelte, és mindhárom változat fényereje elérheti a 2600 nites szintet. Eközben a Galaxy S24 Ultra a Gorilla Glass Armor képernyővédelemnek köszönhetően kiemelkedik a többi modell közül. Ez az új Armor üveg nem csak a tükröződések ellen tesz csodát, még erős napfényben is, de a karcolásokat is jobban bírja, min a korábbi megoldások.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid