A Samsung Galaxy S24 Ultra is kiszivárgott, itt vannak az első hiteles képek!

0

Az alap Galaxy S24 után az Ultra modellről is kikerült néhány jó minőségű renderelt kép, amiken remekül kivehető, hogy mi változik, illetve mi nem változik az S23 Ultrához képest.

Az alábbi rendereken tehát a Samsung Galaxy S24 Ultra látható, ezek még nem hivatalos sajtóképek, de már a valódi méretek és dizájn alapján készültek, így elég közel állnak a végleges telefonhoz. A forrás most is OnLeaks, aki számtalanszor bizonyította már, hogy elég jó értesülésekkel rendelkezik.

Az egyik fő újítás mindenképpen a hajlított panel elhagyása lesz, a Galaxy S24 Ultra szinte teljesen lapos előlappal érkezik, ami sok szempontból praktikusabb. A telefon továbbra is eléggé szögletes kialakítású, és a kijelzőt egy meglehetősen vékony, minden oldalon egységes káva veszi körbe.

A fém keret nem lesz annyira lapos, mit az alap Galaxy S24 modelleknél, itt kissé lekerekítik az oldalakat, ami kényelmesebb fogást eredményezhet. Kamerából továbbra is négy darabot kapunk hátul, a dizájnjuk és az elrendezésük sem változik. A fő szenzor egy 200 MP-es megoldás lesz, mint eddig, de a szenzoron csiszolhatnak, ehhez jön egy 12 MP-es ultraszéles látószögű kamera, egy 10 MP-es 3x telefotó kamera, valamint egy új, 50 MP-es 5x periszkópos telefotó kamera. A 10x optikai zoomról tehát le kell mondanunk, de a jobb szenzorral kompenzálhatja ezt a Samsung, ráadásul így rosszabb fényviszonyoknál sokat javulhat a zoomfotók minősége.

A telefon 162,3 x 79 x 8,7 mm-es lehet, és állítólag 233 grammot fog nyomni a mérlegen.

A további várható jellemzők az alábbiak (még nem hivatalos):

A Samsung Galaxy S24 sorozat a szokottnál hamarabb, január 18-án mutatkozhat be, persze ez a dátum sem került még hivatalosan megerősítésre.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid