Samsung Galaxy S9 és S9+ üzemidő teszt

0

Már kijöttek az első tesztek a Samsung Galaxy S9 modellek üzemidejéről, és egyáltalán nem lepődtünk meg, de elragadtatva sem vagyunk az eredményektől.

A PhoneArena egy saját szkripttel teszteli a mobilok üzemidejét, ami a normál használatot próbálja modellezni, és természetesen egyforma fényerőre állítják a próbatétel előtt a készülékeket. Az összehasonlítás végett megmutatjuk a Galaxy S9 modellek és néhány másik csúcsmobil eredményét:

A változatlan méretű akkumulátor miatt a Galaxy S9+ hasonlóan teljesít, mint az elődje, a Galaxy S9 pedig alulmúlta az S8-at üzemidőben (bár az elég fura, hogy tavaly a kisebb S8 megverte a nagyobbat ebben a tesztben).

Mint látható, a mezőnyből a Mate 10 Pro, az iPhone 8 Plus és az LG V30 emelkedik ki, a többi csúcsmobil nagyságrendileg hasonló eredményt produkál.

Itt egy másik teszt is, hogy ne csak egyet mutassunk:

Ebben egész jól teljesít a Galaxy S9+, ugyanis megszerezte az első helyet a versenyzők közül, a második a OnePlus 5T lett, a harmadik pedig az iPhone X.

Most pedig nézzük a töltési időket, ami majdnem ugyanolyan fontos:

Az iPhone-ok itt alaposan alulmaradnak, mivel nem jár hozzájuk gyárilag gyorstöltő, de valamiért a Pixel 2 XL is elég lassan töltött a teszt alatt.

Mit szólsz az eredményekhez?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid