A Samsung nem újította meg a Galaxy Note széria védjegyét

0

Már régóta téma a Galaxy Note széria kaszája, és maga a Samsung is megerősítette, hogy idén nem kap újabb tagot a sorozat, arra viszont volt némi remény, hogy a későbbiekben még lesznek Note mobilok. Sajnos azonban erre egyre kevesebb esélyt látunk, úgy néz ki, hogy a gyártó már nem tervez folytatást.

A GalaxyClub lett figyelmes arra, hogy a Samsung megújította a népszerű telefonos szériáira vonatkozó védjegyeket. A Galaxy A, a Galaxy M, a Galaxy S és a Galaxy Z sorozatok is szerepelnek ezek között, viszont érdekes módon a Galaxy Note kimaradt, ezt nem újították meg.

Nyilván ennyiből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de jelenleg úgy néz ki, hogy a Samsung nem tervez már a Note szériával, és lehetséges, hogy jövőre sem történik meg a sokak által várt visszatérés.

A Note mobilok helyét egyrészt átveszik a hajlítható Galaxy Z Fold és Z Flip modellek, a Z Fold 3 már támogatja is az S Pent, aki pedig hagyományosabb kialakításra vágyik, annak ott van a Galaxy S21 Ultra, ami szintén használható érintőtollal, és minden bizonnyal az utódja, az S22 Ultra is hasonló lesz. Az említett készülékekkel csak annyi a gond, hogy nincs a házukban kialakítva hely az S Pen számára, legfeljebb egy speciális tokkal tudjuk mindig a közelben tartani a tartozékot.

Szerinted szükség lenne még Galaxy Note mobilokra, vagy az is elég, ha más modellek kapnak S Pen támogatást?

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid