Néhány Galaxy Note 8 váratlanul Android 8.0-ra frissült

0

A Samsung még teszteli az Android 8.0-s rendszert a Galaxy S8 és S8+ modellekre, és más készülékre egyelőre ki sem terjesztették a béta programot, éppen ezért meglepő, hogy néhány Galaxy Note 8 modell megkapta a hivatalos Oreo frissítést, látszólag véletlenszerűen.

A Reddit fórum egyik tagja számolt be egy Exynos procis Galaxy Note 8-ról, amely Android 8.0-ra frissült. A rendszer OTA-n keresztül érkezett, egyenesen a Samsungtól, és teljesen normál, hivatalos frissítésnek tűnik, ráadásul tartalmazza a legfrissebb, januári biztonsági csomagot. Ez azért érdekes, mert elsőként a Galaxy S8 modellekre vártuk az új rendszert, és ezekre is leghamarabb január végén.

Minden bizonnyal csak nagyon kevés Note 8 kapta meg az említett szoftvert, valószínűleg tesztelési célból, vagy valamilyen véletlen folytán, nem érdemes tehát egyhamar tömeges frissítésre számítani a Samsungtól. Az viszont legalább kiderült, hogy már javában dolgozik a gyártó a csúcsphablet Oreo rendszerén.

A szerencsés fórumozó szerint a Note 8 megkapott egy rakat Android 8.0-s újítást, mint például az automatikus kitöltés API, a kép a képben funkció, az értesítési csoportok vagy a kibővített alkalmazásikonok. Persze ezeken kívül is sok extra funkcióra számíthatunk, hiszen egy jelentős frissítésről van szó.

Forrás: Reddit, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid