A Samsung spéci farmert adott ki a hajlítható telefonjához

0

A Samsung ausztrál részlege összeállt egy svéd ruhamárkával, a Dr. Denimmel, és együtt kiadtak két különleges farmernadrágot, egy női és egy férfi modellt, amelyek speciálisan a Galaxy Z Flip 3-hoz készültek.

Meglehetősen furcsa termékkapcsolás ez, de végülis a telefonok és a farmerek gyakran kerülnek együtt említésre, amikor arra panaszkodunk, hogy alig fér be a készülék a zsebünkbe. Ez adhatta az ihletet a Samsungnak, de érdekes módon nem a nagyméretű Z Fold 3-hoz készítettek spéci nadrágot, hogy megoldják a problémás elhelyezést, hanem épp ellenkezőleg: a kompakt Z Flip 3 kapott saját farmert. Nyugi, mi sem értjük teljesen a logikát, de azért megvan a magyarázat a gyártó részéről.

A Samsung azt szerette volna hangsúlyozni, hogy a Galaxy Z Flip 3 egy apró zsebbe is befér, ezért normál zsebekre már nincs szükség a farmereket. A Dr. Denim által készített nadrágok attól különlegesek, hogy nincs hátsó zsebük, az első zsebeket pedig lezárták egy Z alakú varrással, hogy ezeket se lehessen használni.

Mindössze egyetlen apró zseb van a ruhadarabokon, amibe pont befér a Galaxy Z Flip 3. Úgy látszik, a Samsung szerint semmi mást nem kellene magunknál hordanunk, csak a telefonunkat.

Mindez persze leginkább egy reklámfogás, a farmerek limitált darabszámban kerülnek legyártásra, 450 darab lesz elérhető, és együtt lehet majd megvásárolni őket a telefonnal, változatlan áron (1499 dollár), vagyis tulajdonképpen ajándékba kapják azok, akiknek sikerül lecsapni egy ilyen csomagra.

Az akció kizárólag Ausztráliában él, ezen a linken találod a részleteket.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid