A Samsung szerint biztonságos a Galaxy S7

1

Az utóbbi időszakban új pletykák terjengnek, miszerint néhány Galaxy S7 készülék kigyulladt. Erre válaszként a Samsung egy hivatalos közleményt adott ki “A Galaxy S7 család minősége és biztonsága” címmel.

A cég állásfoglalása a következő:

“Az amerikában használatban lévő 10 millió Galaxy S7 készülék között egyetlen olyan megerősített eset sincs, amely az akkumulátor hibájára vezethető vissza. Mindamellett több esetben is megállapítottuk, hogy azok külső behatás révén történtek. Ameddig a Samsung hozzá nem jut az érintett készülékhez és át nem vizsgálja azokat, lehetetlen meghatározni egy hiba valódi okát.”

Biztosak lehetünk tehát abban, hogy a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge egyaránt biztonságos termékek, és az a néhány darab, amivel állítólag probléma volt, komolyabb fizikai hatásoknak volt kitéve. A mobiltelefonok történelme során megtanulhattuk, hogy minden egyes készülék lángra kaphat bizonyos körülmények között, de erre az esély vajmi kevés.

Mint tudjuk, a Samsung kétszer is visszahívta a Note 7-et, majd végleg leállította a gyártást és az árusítást az akkuproblémák miatt. Ennek azonban semmi köze az S7 szériához, ami már március óta a piacon van. Ennek ellenére a Samsung úgy gondolta, hogy tisztázza magát, nehogy valakit elrettentsenek a Galaxy S7-hez és az S7 edge-hez fűződő pletykák.

forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Király Artúr

Új tag a Napidroidnál

NapiDroid