SCULPFUN S9 lézeres vágó és gravírozó jó áron EU raktárról

0

Egy lézeres gravírozó kiváló kiegészítője lehet egy kreatív hobbinak, vagy egy jól menő otthoni vállalkozásnak is. A Cafago jóvoltából most kedvezményes áron lehet hozzájutni egy jól felszerelt, népszerű modellhez, a SCULPFUN S9-hez, amelyet ráadásul európai raktárból, teljesen ingyenesen fognak kiszállítani. Így aztán nem kell aggódni a hosszú szállítási idő és a különböző járulékos költségek miatt sem. 

A SCULPFUN S9-et sok minden miatt lehet szeretni, az egyik előnyös tulajdonsága az, hogy rendkívül gyorsan, mindössze 10-20 perc alatt össze lehet szerelni a kibontás után, így könnyen üzembe helyezhető.

A kialakítása egyébként meglehetősen masszív, minden fontosabb elem fémből készült.

A lézer 5,5W teljesítményű, amivel akár 15 mm-es fát és 10 mm-es akrilt is át lehet vágni, így mindenféle bonyolult formákat kivághatunk, de természetesen normál gravírozásra is használható a masina. Sokféle anyagot meg lehet munkálni vele, a már említetteken kívül boldogul bőrrel, fémekkel, kerámiával, sőt, akár ruhaanyagokkal is (pl. farmer).

A lézer fókusza nagyon kicsi, mindössze 0,08 mm-es így, rendkívül aprólékos, precíz minták és vágások elvégzésére is alkalmas. A megmunkált felület pedig akár egész nagy is lehet, 42×41 cm-es a maximális méret.

A masina kompatibilis Windows és Mac rendszerekkel is, számos programot támogat (LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, stb.), és a fájlformátumok tekintetében sem válogatós, a minta lehet többek között JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC vagy BMP kiterjesztésű.

SCULPFUN S9 most 311,2 dolláros áron rendelhető a TCRTOS9 kupon használatával, ami átszámolva durván 101.800 Ft-ot jelent. A szállítás ingyenes, és európai raktárról történik (a “Germany Warehouse” legyen kiválasztva), így semmi extra fizetni valód nem lesz, és viszonylag gyorsan meg fog érkezni a csomag. További részletek és rendelés ezen a linken.

A készlet limitált, előfordulhat, hogy gyorsan elfogy a termék EU raktárról.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid