A Sony is megindította az Android 14 frissítéseket

0

A Google, a Xiaomi és a Samsung után a Sony is elkezdte Android 14-re frissíteni a telefonjait. Elsőként az Xperia 1 V kapta meg a friss rendszert, de hamarosan az Xperia 5 V is sorra kerülhet.

A Sony megindította az Android 14 frissítést az Xperia 1 V-re. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem mindenki egyszere kapja meg az update-et, de a tulajoknak érdemes ellenőrizni a telefon beállításainál, hogy elérhető-e már az új szoftver.

A firmware elhozza az Xperia 5 V-ből ismert továbbfejlesztett Bokeh módot, valamint az új Video Creator alkalmazást. A Sony az Android 14 részeként jelentette be a Video Creatort a telefonra, bár korábban már letölthető alkalmazásként elérhető volt.

A Bokeh mód a Sony portré módja, és nagyon jól működik az Xperia 5 V-nél, így nagyszerű hír, hogy a vállalat az Xperia 1 V-re is kiadta. A Video Creator alkalmazás pedig lehetővé teszi, hogy automatikusan készítsünk videókat (zenével együtt), kiválasztva, hogy milyen klipeket szeretnénk felhasználni, az alkalmazás ezután elvégzi a többit. A funkció hasonlóan működik a Google Photos új Highlight videóihoz.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid