Sony Xperia Z4 – teljesen fém házzal és ujjlenyomat-olvasóval jöhet

0

Friss pletykák érkeztek a Sony Xperia Z4-ről, amik szerint több érdekes újítást is hoz majd az új csúcsmobil. Eddig külsőleg nem sokat változott a Z széria, hamarosan azonban dizájnváltás történhet a Sony-nál.

A Sony utóbbi csúcsmobiljai fém kerettel és elől-hátul üveg borítással érkeztek, a hírek szerint azonban az Xperia Z4 háza már teljes egészében fémből lehet. Azt még nem tudjuk, hogy pontosan mire számítsunk, de talán valami olyasmi lesz az eredmény, mint az új P8 esetében, ami egyébként kifejezetten szép lett.

xperia-z4-all-metal-twitter

A másik érdekes felvetés, hogy a Z4 bekapcsoló gombjába ujjlenyomat-olvasót szerelhetnek. A Sony eddig hanyagolta ezt a funkciót a készülékeiből, így ez mindenképpen jó hír, az azonban érdekes kérdés marad, hogy a – feltehetően vékony – mobil oldalán elhelyezkedő apró gombba hogy fér majd el a szenzor. Persze az is lehet, hogy a gombok elrendezése jelentősen megváltozik majd.

Sony-Xperia-Z3-Power-Button

Sony Xperia Z3

Már csak az a kérdés, hogy mikor is jön a Z4. A pletykák szerint a Sony pár napon belül (április 20.) egy új csúcsmobil leleplezését tervezi, ez azonban inkább csak a Z3 ráncfelvarrott változata lesz, és talán Z3 Neo néven érkezik. Ha ez igaz, akkor a Z4-et inkább csak szeptemberben mutatják majd be.

@ViziLeaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid