Kiderült mennyire strapabíró az új Nokia 6

1

A régebbi Nokia telefonok legendásan strapabírók, elég csak a Nokia 3310-re gondolni, ami szinte elpusztíthatatlan volt. De vajon mi a helyzet az új generációval?

Idén négy új Nokia telefon érkezett, de a 2017-es 3310 inkább csak egy ügyes marketingfogás, a mi szempontunkból a Nokia 3, 5 és 6 az érdekesebb, hiszen ezek Androidot futtatnak. Az első kettő inkább a belépőszintet erősíti, a Nokia 6 viszont egy egész komoly középkategóriás készülék lett. Az európai megjelenésre egy kicsit sajnos még várnunk, az alábbi videót viszont mindenképpen érdemes megnézni, hiszen alaposan próbára teszik rajta a mobilt.

Az előlapot Gorilla Glass borítja, ami jó védelmet nyújt a karcok ellen, a ház pedig teljes egészében fémből van, a gombokkal együtt. Jó hír, hogy az előlapi ujjlenyomat-olvasó és a hátlapi kamera takaróüvegje is karcálló. Attól sem kell félnünk, hogy meghajlik a mobil, simán kiállja a “bend test”-et, azaz összességében nagyon masszív lett. A videós szerint a Nokia 6 ott lehet 2017 legtartósabb okostelefonjai között.

forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid