Szinte minden kiderült a POCO X4 Pro 5G-ről

0

A POCO X3 Pro ár/érték arányban az egyik legjobb telefon volt tavaly, így nem meglepő, hogy sokan várják az utódját, ami most szinte teljes egészében ki is szivárgott, specifikációkkal és képekkel együtt.

Nincs már messze a leleplezés, egy szűk héten belül be is mutatják a POCO X4 Pro 5G-t, de szerencsére nem kell addig várni, hogy megismerhessük a telefon. Az Amazon francia oldalán ugyanis idő előtt élesítették a mobil adatlapját, ami alapján egy 6,67 colos, 120 Hz-es OLED kijelzőre számíthatunk.

Az újdonság meghajtásáról a Snapdragon 695 fog gondoskodni, ami bár egy modern lapka, azért teljesítményben némileg elmarad az elődben szolgálatot teljesító Snapdragon 860-tól.

Az akkumulátorra minden bizonnyal nem lehet majd panaszunk, hiszen egy 5000 mAh-s telepet kap a készülék 67 W-os szupergyors töltéssel, és kamerák terén is kitesz magáért a Xiaomi, ugyanis egy 108 MP-es fő szenzor kerül a POCO X4 Pro 5G hátlapjára. Ehhez jön még majd egy 8 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint egy 2 MP-es makró kamera.

A felsorolt specifikációk kísértetiesen emlékeztetnek a Redmi Note 11 Pro 5G tulajdonságaira, nem kizárt, hogy többé-kevésbé ezt a mobilt kapjuk meg más néven, eltérő dizájnnal. Ami igazán döntő lehet majd a POCO X4 Pro 5G sikerében, az a készülék ára, erről azonban egyelőre nem tudunk semmi biztosat.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid