Szinte nincs is kerete a Sharp új mobiljainak!

0

A Sharp bemutatta az új Aquos Crystal és Crystal X okostelefonjait, amik szinte hihetetlenül vékony kijelző körüli kerettel rendelkeznek. Lassan már eljutunk oda, hogy az egész mobil csak egy kijelzőből áll.

sharp-aquos-crystal-2

A Crystal X lett a nagyobb és erősebb mobil a párosból. Az 5.5 colos full HD-s kijelzővel rendelkező készüléket a Snapdragon 801-es processzor hajtja 2GB RAM társaságában. A mobil mindössze 139 x 73 x 11 mm-es méretekkel rendelkezik, és még a szintén 5.5 colos LG G3 (146.3 x 74.6 x 8.9 mm) is szélesebb és hosszabb nála. A Crystal X persze jóval vastagabb lett, de valószínűleg csak így tudták megvalósítani a szinte már teljesen elvékonyított keretet.

sharp-aquos-crystal

A Sharp Aquos Crystal már inkább egy középkategóriás mobilnak mondható, hiszen az 5 colos kijelzője csak 720p-s felbontást kapott, és a négymagos 1.2GHz-es Snapdragon 400-as processzor hajtja. Ehhez 1.5GB RAM-ot, 8GB-os belső tárhelyet, és egy 2040mAh-s akksit kapunk.

sharp-aquos-crystal-4

Az Aquos Crystal még kisebb méretekkel rendelkezik, hiszen csak 131 x 67 x 10 mm-es, azaz még sok 4.5 colos mobilnál is kompaktabb.

sharp-aquos-crystal-5

A két új készülék elsősorban Japánban lesz elérhető, de a Sharp Aquos Crystal az USA-ban is előrendelhetővé válik hamarosan.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid