Szokatlan kameraszigettel jön a Realme GT 2 Pro

0

Az elmúlt években elég sokat változott a telefonos kamerák megjelenése, több készülék kapott furcsa, vagy éppen különleges hátlapi dizájnt. A hamarosan érkező Realme GT 2 Pro is ezek sorát erősíti, ugyanis meglehetősen egyedi kialakítással készül a vállalat.

Nemrég kiszivárgott egy valódinak tűnő renderkép a Realme GT 2 Pro hátlapjáról, amelyen egy vízszintesen elhelyezett, nagy méretű kamerasziget figyelhető meg. Elsőre talán a Pixel 6 mobilok különc dizájnja juthat az eszünkbe, de itt egy jóval finomabb, lekerekítettebb megoldást láthatunk. A régebbi Nexus 6P volt egész hasonló, de az biztos, hogy nem egy szokványos kialakításról van szó.

Az ilyen vízszintes kamerák nagy előnye, hogy nem billeg a telefon, ha letesszük az asztalra, illetve azoknak is kedvez ez a dizájn, akik szeretik a szimmetriát.

Egyébként a telefon hátoldalán a hírek szerint egy 50 MP-es fő kamera, egy szintén 50 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint egy 8 MP-es telefotó kamera lesz. A további jellemzők között említést érdemel a 6,8 colos, WQHD+ felbontású, 120 Hz-es OLED kijelző, a Snapdragon 8 Gen1 processzor, a 12 GB RAM, a 256 GB tárhely, valamint a 32 MP-es előlapi kamera. Az akkumulátor pontos mérete még nem ismert, de a hírek szerint akár 125 W-tal is lehet majd tölteni.

Az eddigiek alapján hogy tetszik az új Realme zászlóshajó?

Forrás, Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid