Tbook X8S Pro ultrabook ajánló

0

Most rendhagyó módon nem egy androidos készülékről, hanem egy érdekes ultrabookról lesz szó, amely a kedvező árához képest kifejezetten ütősnek tűnik, legalábbis papíron.

A Tbook X8S Pro egy 15.6 colos Full HD IPS kijelzővel ellátott masina, és a megjelenítőt meglehetősen vékony káva veszi körbe. Érdekes látni, hogy a telefonok mellett a notebookok piacára is begyűrűzött ez a trend, és egyáltalán nem bánjuk a dolgot, amíg nem kezdik el itt is a szenzorszigetes mókát.

A készülékben egy Intel Celeron J3455 négymagos processzor dolgozik, ami nem egy erőgép, de meglehetősen energiatakarékos, és azért az alap feladatokra elegendő ez a hardver. Memóriára nem lehet panaszunk, hiszen 6 GB RAM és 128 GB-os EMMC belső térhely került a gépbe, kapunk ráadásul egy Geforce 920M dedikált grafikus chipet az integrált megoldáson túl, ami javít egy keveset a teljesítményen.

Az egész notebook mindössze 1.4 cm vastag, és 1.56 kg-ot nyom a mérlegen, azaz meglehetősen vékony, és a maga kategóriájában viszonylag könnyűnek mondható. Csatlakozók terén minden fontosat megkapunk, van két darab USB 3.0 port, egy Type-C port, Ethernet port, és nem maradt ki a HDMI, az SD foglalat, valamint a fülhallgató kimenet sem.

A Tbook X8S Pro a Tomtop weboldaláról szerezhető be, ahol most 359.99 dolláros áron kínálják, ami átszámolva nettó 91.600 Ft-ra jön ki. A terméket itt találod:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid