Te készen állsz az új Samsung Galaxy Note 4-re?

1

Napokon belül bemutatják a Galaxy Note 4-et, és ennek alkalmából a Samsung kiadott egy kedvcsináló videót. Persze ezen semmi sem látszik a készülékből, inkább csak arra jó, hogy felcsigázza az érdeklődőket.

Azért, hogy legyen is valami értelme ennek a cikknek, röviden összefoglaljuk, amit a Note 4-ről tudni lehet. A kijelző minden bizonnyal a Note 3-hoz hasonlóan 5.7 colos lesz, de egy nagyobb felbontású, QHD-s (2560×1440) Super AMOLED panelt kapunk. Hardver tekintetében a négymagos Snapdragon 805-re és a 8 magos Exynos 5433-ra lehet számítani, változattól és régiótól függően. A RAM mennyisége valószínűleg 3GB lesz, a belső tárhely pedig 32GB-os.

note-teaser

Kamera terén (is) lesz bőven előrelépés, hiszen a hátlapra a Sony 16 megapixeles IMX240-es szenzora kerül, amiben már optikai képstabilizátor is van. Az első kamera is fejlődik, hiszen itt a felbontás 3.7 megapixelre nő. A 4K videó felvétel pedig már szinte természetes.

Érdemes megemlíteni a prémium kivitelt, hiszen a korábbi Samsung mobilokkal ellentétben a Note 4-et fém keret veszi majd körbe. A hátlap persze marad műanyag, de azért így is lesz egy kis előrelépés anyaghasználat terén.

note

A bemutató szeptember 3-án lesz, azaz már csak párat kell aludni. A megjelenésre sem kell majd ezután sokat várni, hiszen szeptember közepe környékén valószínűleg már meg is vehetjük a Samsung Galaxy Note 4-et.

Korábbi Note 4 híreinket itt találod.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid