Teljesen átszabták a Facebook alkalmazást

2

A magyar felhasználók most kivételesen az elsők között kapták meg a Facebook alkalmazás megújult kiadását. Nézzük mi változott!

A legszembetűnőbb változás, hogy a normál Facebook alkalmazásba is bekerült a Napom funkció, ami a felső szekcióban kapott helyet, akárcsak a Messenger vagy az Instagram esetében. Az ide feltöltött képek és videók 24 óra után törlődnek, addig pedig az összes ismerősünk kiemelt helyen láthatja ezeket.

A navigációs sáv alulra került, fent pedig a kereső mellett a Kamera és a Közvetlen megosztás ikonok láthatók. Utóbbi egy új funkció, aminek a lényege valami olyasmi, hogy az ezzel küldött fotókat vagy videókat legfeljebb kétszer lehet megtekinteni.

A kamera is megújult, és most már egy egyszerű jobbra történő ujjhúzásra is előjön, azaz fennáll a veszélye, hogy sokszor teljesen véletlenül indítsuk el, akárcsak a Messengernél.

Mint említettem, Magyarországra az elsők között érkezett meg a megújult Facebook app, nálam már frissült is, mondjuk nem mondhatnám, hogy túlzottan örülök a változtatásoknak.

Neked hogy tetszik a Facebook új felülete?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid