Teszt: BlitzWolf BW LT1S asztali lámpa beépített USB töltővel

0

Egy átlagos asztali lámpa nem annyira köthető az okostelefonok világához, de a BlitzWolf terméke korántsem nevezhető átlagosnak: van rajta sokféle állítási lehetőség, és akár mobilt is lehet vele tölteni!

A lámpát a Banggood webáruháztól kaptuk, és egy nagyobbacska méretű dobozban érkezett. Ebben tulajdonképpen csak magát a lámpát találjuk, ami két részből áll (talp és maga a lámpa), némi használati útmutatót, valamint egy EU-s hálózati adaptert, azaz nem kell átalakítóval bajlódni.

A talp viszonylag nehéz, nagyrészt fémből van, de ez kell is, hogy stabilan megtartsa a lámpát. Az alját pedig valami puha, filcszerű anyag borítja, azaz nem csúszkál és az asztalt sem fogja összekarcolni.

A lámpa felső része már sajnos műanyag, persze nincs vele nagy gond, de azért így kevésbé ad prémium érzést. Ezt két helyen is tudjuk dönteni, lent és fent, a talpnál ráadásul forgatni is lehet, így nagyon jól testre szabható, hogy merre világítson.

A talp fölött közvetlenül a vezérlő panelt találjuk összesen 8 érintőgombbal. Tudjuk be- és kikapcsolni a lámpát, van rajta időzítő (60 perc után kikapcsol), illetve tudjuk variálni a fény színét és erősségét. Alapvetően 4 módot kapunk (olvasás, tanulás, relaxáció és éjszakai), és mindet lehet 5 fokozatban állítani a fent található nyilakkal.

Összesen 27 LED van a lámpában, 3 darab 9-es sor, ezek kombinálásával kapjuk a különböző színű és erősségű fényeket.

A lámpa oldalán egy hagyományos USB csatlakozót is találunk, amellyel telefont vagy más kütyüt tudunk tölteni, maximum 1.5 Amperrel.

Összegzés, ár

Nekem összességében tetszett a BlitzWolf asztali lámpája, nagyon jó hogy állítható a fénye, és a beépített USB-s töltő is hasznos lehet. Az érintőgombokkal nagyon egyszerű és kényelmes a vezérlés, és a masszív talp miatt nem kell aggódnunk, hogy felborul a szerkezet. Az egyetlen hátrány, amit meg lehet említeni, az a műanyag felső rész, illetve hogy a fényes felületek miatt gyűjti az ujjlenyomatot a lámpa (legalábbis a fekete verzió, a fehér valószínűleg kevésbé).

A BlitzWolf BW LT1S fekete és fehér színben kapható, jelenleg 9700 Ft körüli áron ingyenes szállítással. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Frissítés: kedvezményes kuponkód: BGHOME15

A készüléket a Banggood webáruháztól kaptuk tesztelésre, köszönjük!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid