Több új Samsung telefon és tablet kapott Android 13 frissítést a napokban

0

A Samsung eddig soha nem látott gyorsasággal adja ki az új Androidot a készülékeire, már eddig is számos modellt frissítettek, a napokban pedig továbbiak kerültek sorra. 

Nemrég számoltunk be arról, hogy a csúcskategóriás telefonok után megindult bizonyos Galaxy A modellek frissítése (A33 5G, A53 5G és A73 5G), most pedig sorra kerültek a Galaxy Tab S8 széria tagjai, néhány Galaxy M telefon (M32 5G és M52 5G), illetve a Galaxy XCover 6 Pro is.

Ezek közül a legtöbb magyar felhasználót valószínűleg a Galaxy Tab S8, a Tab S8+ és a Tab S8 Ultra frissítése érinti, és a jó hír, hogy bele is kerültünk az első körbe, hazánkban is javában zajlik a szoftver kiadása.

A tabletek frissítéséhez egy közel 3 GB-os adatcsomag letöltése szükséges, ami természetesen tartalmazza az Android 13 mellett a One UI 5.0 felületet annak minden újításával, valamint a novemberi biztonsági csomagot, ami egyébként kifejezetten fontos, hiszen egy súlyos sebezhetőséget javít.

A Galaxy XCover 6 Pro és a Galaxy M52 5G frissítése szintén zajlik Európában is, folyamatosan kapják meg a felhasználók az új szoftvert, a Galaxy M32 5G esetében pedig Indiából jelentették, hogy elérhető a friss rendszer, de hamarosan újabb régiókban is megjelenhet.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid