Több újdonsággal is készül a Vernee az MWC 2018-ra

0

A 2018-as MWC expó (Mobile World Congress) február 26-án indul Spanyolországban, Barcelonában, és mivel ez az egyik legnagyobb mobilos esemény, így számos érdekes újítás fog itt debütálni.

A Vernee egy egyre ismertebb kínai márka, és a tavalyi évhez hasonlóan idén is részt vesznek az MWC-n. Nézzük, milyen újításokra számíthatunk tőlük!

Az MWC 2018-on a Vernee több termékvonallal is képviselteti magát, ilyen a T, az M, a V és az Apollo szériák. A T sorozat (Thor) a hosszú üzemidőre és a kedvező árra koncentrál. Az M széria (Mars) leginkább a fiatalokat veszi célba a karcsú, dizájnos és nagy tudású mobilokkal. A V sorozat az üzleti és ipari felhasználásra alkalmas strapabíró, vízálló (IP68) mobilokat takar, de itt is törekszenek a lehetőségekhez képest karcsú kialakításra, a kellemes dizájnra, valamint a felsőkategóriás hardverre. Az Apollo telefonok pedig a csúcskategóriát képviselik a gyártó termékei közül, ami megmutatkozik a kinézetben, a hardverben és az egyéb új technológiák alkalmazásában.

A már ismert készülékek mellett két teljesen új mobilt mutat be a Vernee az MWC-n, az egyik a V2 lesz, a másik pedig az Apollo 2.

A Vernee V2 egy strapatelefon lesz, ami az Active-hoz hasonlóan relatíve könnyű és vékony. A Helio P23-as chipet kapja, amihez 6 GB RAM és 128 GB-os belső tárhely tartozik. Említést érdemel még a 18:9-es kijelző, az IP68-as szabvány és a 4 kamera.

A legérdekesebb újdonság az Apollo 2 lehet, ami egy 5.99 colos, 18:9-es Sharp TDDI kijelzővel és full fémházzal érkezik. A meghajtásról a 10 magos Helio X30 gondoskodik majd, amihez itt is 6 GB RAM és 128 GB tárhely jár. A hátlapra 16+13 MP-es duál kamera kerül, az előlapon pedig egy 8 MP-es szelfikamera lesz. Jó hír, hogy megkapjuk a 24W-os Pump Express gyorstöltést, és a legfrissebb Android 8.1-es szoftvert.

Egyelőre ezekről tudunk, de lehetséges, hogy további új modelleket is bemutat a Vernee az MWC 2018-on. További infók hamarosan!

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid