Tomtop akciók: Xiaomi Mi Watch Lite okosóra és Niubility N1 elektromos roller

0

A Tomtop két érdekes akciós termékkel indítja az évet, az egyik a Global verziós Mi Watch Lite, a másik pedig egy meglehetősen olcsó elektromos roller.

Xiaomi Mi Watch Lite

Ez a kínai vállalat egyik legújabb okosórája, tulajdonképpen a Redmi Watch nemzetközi piacokra szánt verziója. 1,4 colos LCD kijelzőt, 5ATM vízállóságot, 11 sportmódot, GPS-vevőt és 9 napos üzemidőt kínál többek között.

Az ára a TPMI kuponkóddal most 65,99 dollár, ami átszámolva durván nettó 19.500 Ft. A Tomtop ingyenes “Duty free shipping” szállítást kínál, de a vámmentességre nincs garancia. További részletek és rendelés ezen a linken.

Niubility N1 elektromos roller

A Niubility N1 egy mindössze 12 kg-os, akár 120 kg-os terhelést is kibíró elektromos roller, ami a 250W-os motor révén 25 km/h sebességre képes, a maximális hatótávja pedig 20-25 km. Említést érdemel még a tárcsafék, a világítás és az összecsukható kivitel.

Az ára a TTN1 kuponkóddal most 268,99 dollár, ami átszámolva durván nettó 79.000 Ft. Ezt európai raktárról szállítják, így nem kell a vámolás miatt aggódni, és hamarabb is megérkezik. További részletek és rendelés ezen a linken.

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid