Tomtop Black Friday: Samsung fülhallgató fillérekért és jóárasított gimbalok

0

A Tomtop is beizzította legjobb Black Friday ajánlatait, és mutatunk is ezekből párat, amelyeknél valóban igen jelentős a kedvezmény.

Samsung EG920 fülhallgató most csak 5,69 dollár, a WDEG920 kuponnal ráadásul 3,69 dollárra csökken az ár, ami kb. 1050 Ft-ra jön ki átszámolva (több szín is van). Karácsonyra már valószínűleg nem jön meg, de ennyiért elég jó vételnek tűnik (az oldal szerint eredeti, de ezt nem tudjuk garantálni). Részletek és vásárlás ezen a linken.

FeiyuTech Vimble 2 gimbal – Egy bevált stabilizátor, használható okostelefonhoz vagy akciókamerához, és a nagy előnye, hogy teleszkópos, azaz meg tudjuk hosszabbítani. Az ára most csak 79 dollár, de a WDFY kuponnal még olcsóbb lesz. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Zhiyun Smooth 4 gimbal – Ár/érték arányban a legjobb stabilizátor, rengetegen használják és szinte csak jókat hallani róla. Az ára 120-150 dollár környékén szokott lenni, de holnap reggel 9:00 órától 100 darabot 87,99 dolláros áron szórnak ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

További Black Friday akciók ezen a linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid