Törölt pár reklámot a Samsung, amikben az iPhone-okat cikizi

0

Az Apple 3 éve szabadult meg a 3.5 mm-es jack csatlakozótól, amikor bemutatta az iPhone 7 szériát, és ez akkor még elég nagy felháborodást keltett, hiszen szinte minden más mobilon megtalálható volt a népszerű audio kimenet. Emiatt többen is beszóltak akkoriban az almás cégnek, most azonban a Samsung úgy látszik, megpróbálja eltüntetni a saját videóit.

A Samsung a nagy gyártók közül a legtovább tartott ki a 3.5 mm-es jack mellett, azonban a Galaxy Note 10 mobilokkal ők is beálltak a sorba, és búcsút vettek a csatlakozótól. Így valószínűleg már cikinek érezte a vállalat, hogy korábban sokat kritizálta az iPhone-okat emiatt, ezért elkezdte letörölni ezeket a videókat a nagyobb YouTube-csatornáiról. Ez azonban nagy hibának bizonyult, ugyanis pont ezzel hívták fel magukra a figyelmet.

Az egyik ilyen videó a “Growing Up” nevet viseli, és a gyártó malajziai csatornáján egyelőre még elérhető (de már lehet, hogy nem sokáig):

Az “Ingenious” sorozatot pedig egy privát feltöltésnek köszönhetően lehet megnézni. Itt a jack mellett arra is kitér a Samsung, hogy az iPhone-ok belső tárhelye nem bővíthető. Most pedig a kisebbik Note 10-ből ők is kihagyták a Micro SD foglalatot. Mondjuk a 256 GB-os belső memória azért már elég korrekt.

Egyébként 2016-ban még valóban volt mit rágódni azon, hogy nincs jack csatlakozó egy telefonon, azóta viszont sokat változott a világ. Most már szinte minden csúcsmodellről lehagyják, és fejlődtek a vezeték nélküli technológiák is. Remek Bluetooth füleseket lehet venni potom pénzért, szóval annyira már nem nagy probléma ez. Persze azokat is megértjük, akik továbbra sem akarnak jack csatlakozó nélkül élni, de szerencsére akad még bőven olyan telefon, ami nekik is megfelel.

A végén pedig még annyit érdemes megemliteni, hogy a Samsung hivatalos álláspontja szerint azért nem tettek 3.5 mm-es kimenetet a Note 10-re, mert kellett a hely a nagyobb aksinak és a jobb rezgőmotornak. Persze ez valószínűleg inkább csak magyarázkodás, egyszerűen csak haladnak a korral, és meg akarták lépni ezt.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid