Tronsmart 9. szülinapi akciók: hangszórók és fülhallgatók nagy kedvezménnyel

0

9 éves lett a Tronsmart márka, és a jeles alkalmat a Geekmaxi webáruház kiárusítással szeretné megünnepelni. A promóció ideje alatt, amely július 16-ig tart, kedvezményes áron kínálják a brand termékeit, amelyek között mindenféle zenehallgatással kapcsolatos eszközt meg lehet találni.

Ha valaki sosem hallott még a Tronsmartról, a gyártó mindenféle szórakoztató elektronikai terméket készít, portékái között vezeték nélküli hangszórók, fül- és fejhallgatók egyaránt megtalálhatóak.

A Geekmaxi évfordulós kiárusítása is ezeket a termékeket helyezi a fókuszba, mindenképpen érdemes megtekinteni a kínálatot az alábbi linkre kattintva

A Geekmaxi webáruház biztosít néhány általános kupont, amelyeket mindenféle Tronsmart termék esetén fel lehet használni, hogy valamelyest tovább csökkentsünk a vételáron.

  • 3 eurós kedvezmény minden Tronsmart termék árából 20 eurós rendelés felett az E42I72XJ kuponnal
  • 5 eurós kedvezmény minden Tronsmart termék árából 50 eurós rendelés felett az EDFC4K7I kuponnal
  • 10 eurós kedvezmény minden Tronsmart termék árából 90 eurós rendelés felett a QYIG5DJH kuponnal

A szokott módon, most is van néhány kiemelt ajánlat, a Geekmaxi ezeket a termékeket ajánlja figyelmetekbe:

Tronsmart Apollo Air vezeték nélküli fülhallgató 18,70 eurós, vagyis 7 500 Ft-os áron a DX6XKmYu kuponnal. 35 decibeles aktív zajszűrés, Bluetooth 5.2 modem, akár 20 órányi üzemidő a töltőtoknak köszönhetően, IP45 minősítésnek megfelelő csepp- és porálló kialakítás.

Tronsmart Trip Bluetooth hangszóró 18,99 eurós vagyis nagyjából 7 600 Ft-os áron az E42I72XJ kuponnal. Kettős meghajtók, 10 wattos teljesítmény, Bluetooth 5.3, akár 20 órányi üzemidő, IPX7 minősítés.

Tronsmart Bang vezeték nélküli hangszóró 89 eurós, vagyis cirka 35 800 Ft-os áron az urGzCbZD kuponnal. 60 wattos teljesítmény, ütemvezérelt LED-fények, 15 órás működési idő, NFC.

Még egyszer következzék a Tronsmart és a Geekmaxi közös, évfordulós promóciójának linkje:

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid