Tuya okos redőny vezérlő modul 6 db-os csomagban akcióban a Cafago oldalán

0

A Cafago jóvoltából most akciósan rendelhető egy Wi-Fi-s redőnyvezérlő modulokból álló készlet, amelynek segítségével a már meglévő elektromos redőnyöket, rolókat, függönyöket tudjuk felokosítani, így azok nem csupán gombnyomásra, hanem okostelefonról, távolról is vezérelhetővé válnak. A készülékek segítségével nem csak irányítani, de időzíteni is lehet a reluxák fel- és lehúzását.

A technológia fejlődésével és költséghatékonyabbá válásával egyre több eszköz építhető bele az okosotthon rendszerekbe, amelyek összeállítása és fenntartása már egy ideje nem csupán a gazdagok kiváltsága.

Az otthoni elektromos redőnyök, rolók is integrálhatók ezzel az eszközzel, amelyből most egy egész készletet, szám szerint 6 darabot lehet kedvezményesen rendelni a Cafago jóvoltából.

 

A Tuya moduljaival távolról is vezérelhetjük a redőnyöket, miután megtörtént a csatlakozás a gyártó applikációjához. Az alkalmazás segítségével nem csupán irányítani, hanem időzíteni is lehet a rolók mozgását, így azok automatikusan, a megadott időpontokban emelkednek és ereszkednek, illetve beállítható a magasság is.

Az eszközök vezérlését megoszthatod a családtagokkal vagy a barátokkal is, így közösen irányíthatjátok a redőnyöket. A Tuya vezérlői kompatibilisek Alexával és a Google Home alkalmazással, vagyis támogatott a hangvezérlés funkció is.

A modulokat ABS és polikarbonát felhasználásával készítették, hibátlanul működnek -10 és +40 Celsius fok között, IP20 védelemmel rendelkeznek a külső behatásokkal szemben. Ami a vezeték nélküli kapcsolódást illeti, az eszközök a 2,4 GHz-es, 802.11 b/g/n tartományban kommunikálnak a többi eszközzel.

Tuya okos redőnyvezérlő modul 6 db-os csomagban most mindössze 43,41 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, a vételár nagyjából 15 700 forintra jön ki. A terméket ingyenes szállítással kínai raktárból küldik, és bár a webshop szerint az árban benne van az ÁFA is, előfordulhat, hogy megvámolják. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid