Új, 12 colos Samsung tablet bukott le

0

Múlt hónapban bukkant fel egy pletyka, amely szerint egy új, 12 colos Samsung tablet van készülőben, ami kissé meglepő módon nem Androidot, hanem Windows 10-et fog futtatni. A legfrissebb információk szerint pedig már tesztelik is az újdonságot.

Egy új, SM-W700 modellszámmal rendelkező Samsung táblagép tűnt fel a Zauba weboldalán, ami azt jelenti, hogy a készüléket már tesztelik Indiában. A tablet leírásából mindössze annyit lehet leszűrni, hogy egy 12 inches masináról van szó, de jó eséllyel ez lesz a korábbi pletykákban szereplő Windows 10-es újdonság, hiszen stimmel a képátló, és a modellszámban szereplő W betű is árulkodó.

Samsung-SM-W700

Más információ most nem derült ki a készülékről, de a korábbi pletykák alapján egy igazi fenevadra számíthatunk. A hatalmas felbontású (QHD vagy 4K) kijelzőt állítólag egy 14 nm-es Intel Core M processzor fogja hajtani 4 GB RAM társaságában. Nem marad ki az S Pen sem, és a készülék várhatóan ultravékony (6.2 mm) és ultrakönnyű (600 gramm) lesz.

Ha mindez igaz, akkor az új Samsung táblagép komoly konkurenciát állít majd a Microsoft Surface sorozatának, illetve a nemrég leleplezett iPad Prónak.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid