Új bajnokot avattak, ez most a legjobb kamerás telefon állítólag

0

Frissítették a DxOMark kamerás toplistáját, kijött ugyanis a Honor Magic 6 Pro tesztje, és a telefon olyan magas pontszámot kapott, amivel egyből az első helyre ugrott.

A Honor Magic 6 Pro hátlapi kameráit összességében 158 pontra értékelte a DxOMark csapata, ami az eddigi legjobb eredmény, így a telefon megelőzte a Huawei Mate 60 Pro+ és az Oppo Find X7 Ultra modelleket, amelyek 157 ponttal vezették a listát korábban.

Íme az aktuális toplista:

A Honor Magic 6 Pro tripla hátlapi kamerával bír, és egy 50 MP-es, 1/1,28 colos fő szenzort használ változtatható rekeszértékkel (f/1,4-f/2) és OIS-szel. Ehhez jön egy szintén 50 MP-es ultraszéles látószögű egység, valamint egy 180 MP-es telefotó kamera szintén nagy méretű (1/1,4 col) szenzorral és OIS-szel.

A DxOMark a pozitívumok között emelte ki az élénk, de mégis természetes színeket fotóknál és videóknál is, a jó részletességet a zoom fotóknál, a gyors és pontos autofókuszt, a remek portréképeket, illetve a széles dinamikatartományt. Persze voltak negatívumok is, a részletek renderelése nem annyira természetes normál fotóknál, zoom fotóknál és videóknál sem, nagyon rossz fényviszonyoknál elmosódhatnak a portréképek, illetve ha valaki séta közben videózik, akkor az egyes képkockák között élességkülönbség jelentkezhet.

Egyébként nem csak a hátlapi kamerás tesztben szerepelt jól a Honor Magic 6 Pro. A szelfikamera 151 pontot kapott, így ebben szintén megszerezte az első helyet, az audio minőségben pedig harmadik lett 155 ponttal. Érdekes módon akkumulátorban és kijelzőben is első lett a Honor mobilja, utóbbival a Galaxy S24 Ultrát taszította le a trónról.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid