Új bajnokot avattak a telefonos kamerák között

0

A Huawei tegnap mutatta be a Mate 40 mobilokat, és a Pro verzió már meg is kapta a pontszámát a kamerák tesztelésére szakosodott DxOMark csapatától. Rekord eredmény született, így a készülék rögtön a toplista élére ugrott.

A hátlapi kameráival összesen 136 pontot szerzett a tesztek során a Huawei Mate 40 Pro. A DxOMark többek között kiemelte a kiváló dinamikatartományt, a gyors és pontos autofókuszt, valamint a remek zoom képességeket.

A Mate 40 Pro a Xiaomi Mi 10 Ultrától vette át az első helyet, és most így fest a kamerás toplista:

Egyébként a Huawei mobilja dupla győzelmet aratott, ugyanis a szelfikamerára is az eddigi legtöbb pontot kapta, szám szerint 104-et, ebben a kategóriában a Huawei P40 Prót taszította le a trónról.

A Huawei Mate 40 Pro hátlapján egy hatalmas méretű 1/1,28 colos, 50 MP-es fő szenzort találunk, amihez tartozik egy 20 MP-es ultraszéles látószögű kamera free-form lencsékkel, valamint egy 12 MP-es telefotó kamera 5x optikai zoommal. Ezek munkáját egy színérzékelő szenzor segíti, míg az előlapon egy 13 MP-es szelfikamerát találunk 3D-s ToF mélységérzékelő szenzorral.

A teljes tesztet a DxOMark oldalán találod angolul, rengeteg fotóval, a Mate 40 mobilokról pedig itt olvashatsz bővebben.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid