Új Facebook Messenger funkció érkezik

3

A Facebookkal kapcsolatos fejlesztések egy percre sem állnak meg, szinte nem telik el úgy hét, hogy ne jelentenének be valami érdekességet. A mostani újítás a Messengert érinti, és olyan üzenetküldési lehetőséget takar, ami egy idő után megsemmisíti önmagát.

Az újítás lényege, hogy az elküldött üzenetnél kapunk egy olyan opciót, hogy az egy óra múlva törlődjön, így csak bizonyos ideig lesz látható. Ez a homokóra ikonra kattintva kapcsolható be, illetve ki.

facebook-messenger

Az ötlet persze nem teljesen új, a Facebook konkrétan a Snapchatet másolja, ami egy rendkívül népszerű üzenetküldő szolgáltatás, és pont arra épül, hogy az elküldött dolgok később automatikusan törlődnek. A Facebooknak egyébként nem ez az első próbálkozása, hogy konkurenciát állítson a Snapchat számára, 2012-be már indítottak egy nagyon hasonló szolgáltatást Poke néven, ám ez nem lett túl népszerű, így tavaly leállították.

A Messengert azonban szinte mindenki használja, így biztosan sokan fognak élni az új funkcióval, amit már élesben tesztelnek Franciaországban. Ha minden jól megy, akkor hamarosan nálunk is megjelenik a magától törlődő üzenetek küldésének lehetősége.

Buzzfeed

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid