Új funkciókat kapnak a YouTube-on a Premium felhasználók

0

A YouTube több új, hasznos funkciót jelentett be a Premium előfizetőknek, amelyek az elkövetkezendő hetekben jelennek majd meg először az Android, majd később az iOS felhasználóknál a mobilos alkalmazásban.

“Jump ahead” gomb

A Jump ahead, vagy magyarul “Előre ugrás” gomb megnyomásával egyből egy adott videó legérdekesebb részéhez tudunk ugrani. Hogy pontosan melyik ez a rész, azt a mesterséges intelligencia igyekszik majd eldönteni részben a korábbi nézési adatok alapján.

Az új gomb akkor jelenik majd meg, amikor a videó jobb szélének dupla érintésével 10 másodpercet előre tekersz.

PIP mód a Shorts videóknál

Eddig csak a normál videókat lehetett letenni kis képernyőre, hamarosan azonban az álló formátumú Shorts felvételekkel is meg lehet ezt csinálni. A PIP (Picture in Picture) mód lehetővé teszi, hogy egy adott videó nézése közben mást csináljunk, vagyis ez egy remek módja a multitaszkingnak.

Shorts videók okos letöltése és a Conversational AI

Ez a két újítás első körben a kísérleti funkcióknál lesz megtalálható. A Shorts videók okos letöltése annyit jelent, hogy az algoritmus magától elment nekik bizonyos tartalmakat, hogy azokat később offline is meg tudjuk nézni. A Conversational AI pedig bizonyos videóknál lesz elérhető az Ask, vagyis “Kérdezz” gomb megnyomásával, és lehetővé teszi, hogy az adott tartalommal kapcsolatban tegyünk fel egyszerű kérdéseket a mesterséges intelligenciának.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid