Új infók az Androidos Nokia mobilról!

2

A Nokia Normandy kódnéven futó Androidos mobilról szinte naponta jelennek meg az új hírek vagy pletykák. Az első tipp a telefon végleges nevére a Nokia X-volt, és akkor még azt beszélték, hogy egy nagyon gyenge Qualcomm Snapdragon 200-as hardver fogja hajtani, mindössze 512MB RAM társaságában. Sokan le is szólták a Nokiát emiatt.

androidos-nokia

A legújabb hírek azonban már egy Nokia Asha 4xx nevű készülékről szólnak, ami kicsit erősebb lesz, mint gondolták. Ezek szerint egy1,7GHz-es kétmagos Snapdragon 400-s processzor hajthatja a készüléket, ami mellé 1GB RAM társul. Szó esett még egy 2000mAh-s akkumulátorról, egy5 megapixeles kameráról, és Android 4.4-es rendszerről is. Az ár pedig 250 dollár alatt lesz, ha hihetünk a pletykáknak.

Az információk egyébként Twitterről származnak:

Frissítés (2014. 01. 30): A GSMArena mai cikke szerint valószínűleg mégis inkább az első verzió valószínű a Nokia X-ről, azaz 4 colos WVGA kijelzőre, kétmagos 1,2GHz-es processzorre és 512MB RAM-ra számíthatunk. Ez egyébként a Lumia 520-nak felel meg.

A nagy bejelentés remélhetőleg már a februári MWC-n megesik, és akkor kiderül a végleges specifikáció, illetve hogy lesz-e valami egyáltalán az egészből.

nokia-android

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid