Új TV okosító érkezett erős hardverrel és 4 GB RAM-mal

3

Ha nincs okostévéd, vagy csak valami komolyabb megoldásra vágysz, mint a beépített, akkor érdemes egy pillantást vetned az új Vorke Z3-ra, amit erős hardverrel és rengetegféle csatlakozóval szereltek.

A készülék neve nem túlzottan hangzatos, de ettől még egy elég komoly kütyüről van szó. A full fémház alatt egy RK3399 chipset dolgozik 6 magos processzorral (2 db A72 és 4 db A53 mag) és Mali-T860 GPU-val. Ehhez ráadásul nem kevesebb, mint 4 GB RAM és 32 GB bővíthető tárhely jár. Ez a hardver megbirkózik a 60fps-es 4K videókkal, és a komolyabb játékok is simán elfutnak rajta.

Csatlakozók terén sem lehet panaszunk, rengeteg portot kapunk. Van LAN, optikai kimenet, HDMI 2.0, memóriakártya foglalat, USB-C, USB 2.0, USB 3.0 és SATA 3.0 is. Ezek mellett kapunk még kétcsatornás Wifi-t két antennával, valamint Bluetooth 4.1 támogatást.

A készüléken Android 6.0 fut (frissíthető lesz OTA-n keresztül), és 169 dolláros áron rendelhető elő, ami nem olyan olcsó, de ha valaki egy komolyabb androidos mini PC-t keres, akkor ez elég jó választásnak tűnik. A HJJIWDQM kuponkóddal egyébként 10 dollár kedvezményt kapsz még pár napig.

Te használsz valamilyen TV-okosítót?

forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid