Új Xiaomi telefonok jönnek gyári Androiddal

0

Pár nap múlva egy teljesen új mobilszériát mutat be a Xiaomi, amelynek a tagjai MIUI helyett letisztult stock Androidot kapnak.

Az alábbi előzetes videót a Xiaomi osztotta meg Twitteren, és kiderül belőle többek között, hogy szeptember 5-én érkezik a gyártó új telefonos szériája.

A videóból kiderül, hogy csúcskategóriás duál kamerára számíthatunk, a különböző alakzatok (óra, dob, bicikli, stb.) pedig a Google logó színeiből állnak össze, ami arra utal, hogy az új mobilok szoros együttműködésben készülnek a keresőóriással.

Az új széria első tagja a Mi A1 lehet, amely a Mi 5X továbbfejlesztett változata. Pletykálnak keret nélküli kijelzőről, és az is lehet, hogy a telefon az Android One programon belül kerül majd piacra. Ez eddig leginkább belépőszintű készülékeket jelentett, az újdonság azonban egy felsőkategóriás ajánlat lesz, tehát azért vannak még homályos foltok bőven.

Mindenesetre szeptember 5-én kiderülnek a részletek, és remélhetőleg egy olyan telefon lát majd napvilágot ezen a napon, amely a nemzetközi forgalomban is kapható lesz.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid