Újabb filléres Samsung telefon kapott Android 13-at

0

A Galaxy A04s néhány hónappal ezelőtt került piacra Android 12 operációs rendszerrel, nemrég pedig elkezdte megkapni az Android 13-at. Ez az okostelefon első nagyobb Android OS frissítése, ami egy új biztonsági csomagot is hoz a készülékre.

Az Android 13 frissítés a Galaxy A04s mobilokra az A047MUBU1BVK5 firmware-verzióval gördül ki. A frissítés először Panamában bukkant fel, de várhatóan hamarosan más országokban is megjelenik. Az update a könnyített One UI Core 5.0 felület mellett a novemberi biztonsági javításokat is magával hozza.

Mivel a telefon szerepel a Samsung negyedéves frissítési ütemtervében, a következő biztonsági javítás érkezésére 2023 első negyedévében számíthatunk.

Ha Galaxy A04s készüléked van, érdemes türelemmel várni, valószínűleg hamarosan megérkezik hozzád is a frissítés. Ezt a telefonod Beállítások/Szoftverfrissítés menüpontjában ellenőrizheted.

Annak ellenére, hogy egy abszolút alsókategóriás, megfizethető készülékről van szó, még legalább egy nagyobb Android frissítést kapni fog valamikor 2023 végén vagy 2024 elején.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid