Újabb infók a Xiaomi Mi Band 5-ről

0

A legfrissebb hírek szerint júniusban, vagy legkésőbb júliusban megérkezik a Xiaomi okoskarkötőinek új generációja, a Mi Band 5, ami több érdekes újítást is hoz majd.

A Tizenhelp információi szerint a Xiaomi Mi Band 5 a pulzus mellett a véroxigén-szint mérésére is képes lesz, emellett támogatni fogja az Amazon Alexa hangasszisztenst. Utóbbi persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kütyüt mikrofonnal és hangszóróval is felszerelik, az is lehetséges, hogy egy másik eszközön lehet majd előhívni Alexát a karkötőnk segítségével.

Sajnos rossz hírek is érkeztek, állítólag mégsem lesz NFC a nemzetközi verzióban, erre még egy évet kell várnunk, kizárólag Kínában működik majd a funkció. Persze ezt egyelőre nem érdemes biztosra venni, korábban ugyanis azt lehetett hallani, hogy a Global kiadás is kap NFC chipet, vagy legalábbis lesz belőle ilyen verzió.

A Xiaomi Mi Band 5 megnövelt méretű kijelzővel jön, 0,95 colról 1,2 colra nőhet a képátló, ami elég jól hangzik. Van már egyébként néhány kétes eredetű kiszivárgott fotónk is, de egyelőre fogalmunk sincs, hogy valódiak-e, érdemes őket fenntartással kezelni.

Európába Xiaomi Mi Smart Band 5 néven juthat majd el a kütyü, és talán még a nyáron ki is tudjuk majd próbálni.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid