Újabb kiszivárgott Galaxy Note 4 hírek!

1

A Galaxy Note 4 jelenleg a legjobban várt Samsung készülék, és habár még semmi hivatalos információnk nincs róla, mégis rengeteg a kiszivárgott hír.

Éppen most jelent meg egy friss jelentés a Sammobile jóvoltából, ami jó pár korábbi hírt megerősít, és újabb részleteket is feltár a következő Samsung csúcsmobillal kapcsolatban. Kiderül például, hogy N910 lesz a Note 4 kódneve, de ennél is érdekesebb a hardver kérdése. Eddig leginkább a Snapdragon 805 merült fel, mint lehetséges processzor, és ez részben igaz is lesz. Az USA-ban, Koreában, Kínában és Japánban kapható verziót ugyanis ezzel szerelhetik, a többi piacra azonban Exynos 5433-as változat jöhet. Ez az új chipset egyébként a 8 magos Exynos 5430 erősebb változata.

galaxy-note-4-2014

Egyelőre még homály fedi a Note 4 kinézetét, de akár ilyen is lehet

Az új jelentés megerősíti a QHD felbontást és az AMOLED panelt  is, de a méretre nem tér ki. A korábbi hírek szerint egyénként ez valószínűleg nem nő tovább, és marad 5.7 colos a Note 3-hoz hasonlóan.

A kamerát illetően is kiderült pár részlet. Ezek alapján egy 16 megapixeles kamerát kapunk optikai képstabilizátorral, a szenzort pedig a Sony gyártja majd. Az előlapi kamera valószínűleg marad 2 megapixeles, hasonlóan a Galaxy S5-höz.

A Samung Galaxy Note 4 bemutatójáról nem esik szó a jelentésben, de valószínűleg szeptember elején kerül rá sor Berlinben az IFA kiállításon.

Androidandme

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid