Újabb klasszikus Nokia mobil térhet vissza

0

Egy új Nokia mobil kapott tanúsítványt a kínai telekommunikációs hivataltól, és ezúttal egy klasszikus nyomógombos telefonról van szó, aminek nem csak a főbb tulajdonságai derültek ki, hanem képek is érkeztek róla.

Az új modell TA-1212 modellszámon fut, a végleges neve még nem ismert, de kinézetben a korábbi XpressMusic modelleket idézi, mint például a Nokia 5130. A kikerült képeken jól kivehető a méretes dupla előlapi hangszóró a telefon alján és tetején, tehát úgy néz ki, hogy a zenehallgatás lesz az egyik kiemelt funkció.

A mobil a TENAA adatlapja szerint 123,75 × 52,43 × 13,1 mm-es dimenziókkal, 88 grammos tömeggel, 2,4 colos QVGA (320×240) kijelzővel, illetve 1200 mAh-s akkumulátorral érkezik. Egy egyszerű egymagos processzor dolgozik majd benne 8 MB RAM-mal, a belső tárhely pedig 16 MB-os lesz, de utóbbit lehet majd bővíteni egy akár 32 GB-os microSD kártyával.

A hátlapi szimpla kamera 640×480 pixeles lesz, és egy egyszerű 2G-s telefonról van szó. A bemutató már nem lehet messze, szinte biztos, hogy még ebben a hónapban leleplezik a mobilt.

Via Nokiapoweruser

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid