Újabb funkciókat kap a Facebook Messenger, és a kinézet is változik

1

A Facebook folyamatosan új funkciókkal bővíti csevegőprogramját, csak nemrég fedezték fel például, hogy már játszani is lehet vele, most pedig újabb érdekes fejlesztések vannak készülőben, amik hamarosan bevezetésre kerülhetnek.

A Facebook Messengerrel többek között lehet csevegni, hanghívást folytatni vagy videótelefonálni, hamarosan azonban SMS-eket is küldhetünk majd vele. Néhány felhasználónál már megjelent az új funkció, azaz folynak a tesztelések, és a képernyőképek alapján kiderül, hogy az SMS buborékok színe lila lesz, szemben a normál Facebook csevegés kék színével.

facebook-messenger-uj-1

2012-ben egyébként már volt hasonló próbálkozása a Facebooknak, de akkor nem lett túl nagy sikere a Messengerbe integrált SMS funkciónak, így később megszüntették a lehetőséget.

Egy másik újdonság, amit már szintén tesztelnek, hogy egyszerre több felhasználóval is be lehessen lépni a Messengerbe. Ez akkor jöhet jól, ha egy készüléket (telefon, tablet, stb.) többen is használnak csevegésre. (Ez a lehetőség nálam már működik is egyébként, a Beállítások/Fiókok opciót kell keresni.)

facebook-messenger-uj

Az említett újítások mellett az app kinézete is változik, a főbb funkciókat tartalmazó felső sor például kékre vált, és megjelenik alul egy szintén kék színű akciógomb.

forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid