Újabb részletek a Xiaomi Mi 7-ről

0

A Xiaomi idén nagyon belehúzott, számos remek telefont dobtak piacra, ám a jövő év sem ígérkezik kevésbé izgalmasnak. Már az év eleje felé bemutatkozhat például a vállalat következő csúcsmodellje, a Xiaomi Mi 7.

Kínai források szerint február közepén indítják meg a Xiaomi Mi 7 tömeggyártását, a bemutató pedig márciusban lesz. A mobil egyik nagy újítása a vezetéknélküli töltés lehet, amelyért állítólag ugyanaz a vállalat felel majd, amelyik az új iPhone-ok megoldását fejlesztette.

Az eddigi hírek szerint a Xiaomi Mi 7 egy méretes, 6 colos AMOLED kijelzővel érkezik, amelyet a friss trendeknek megfelelően alig határol majd káva. A meghajtásról a Snapdragon 845 gondoskodhat 6 GB RAM társaságában, a hátlapon pedig állítólag egy 16 megapixeles, f/1.7-es duál kamera lesz. Az aksi 3350 mAh-s lehet, és számítunk egy 3D-s arcfelismerésen alapuló feloldási mechanizmusra is, olyanra, ami az iPhone X-ben is van.

A Xiaomi Mi 7 indulóára 410 dollár körül alakulhat, de fontos megjegyezni, hogy az itt olvasható információk nem hivatalos forrásból származnak, azaz kezeljük némi fenntartással az olvasottakat.

Via Gizchina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid