Újra 100 dollár alatt a Xiaomi légtisztítója

0

Ha már régóta szemezel vele, de eddig halogattad a vásárlást, akkor most érdemes lecsapni a Xiaomi Air Purifier 2 légtisztító készülékre, ugyanis újra 100 dollár alá csökkent az ára.

Már lassan fél éve a használom a Xiaomi Air Purifier 2-t, és bár részletes tesztre még nem volt időm, nagyon elégedett vagyok vele. Nagy mennyiségű levegőt tud megszűrni rövid idő alatt, de akár folyamatosan is mehet automata módban, és ekkor kifejezetten halkan üzemel (sőt, van külön éjszakai mód is).

Nem csak a port szűri, hanem mindenféle apró részecskét, ami a levegőben megtalálható, például a pollent, a füstöt, illetve a szagokat is. A legjobb benne pedig az, hogy telefonról vezérelhető a Mi Home alkalmazáson keresztül. Távolról is tudjuk ki- és bekapcsolni, állítani a fokozatot, és folyamatosan kiírja az app a levegő részecsketartalmát.

Bármelyik háztartásba jól jöhet egy ilyen légtisztító, és nem is kell érte egy vagyont kiadni. Én még drágábban vettem (140 dollár körül), most viszont akcióban már 99.89 dollárért megvásárolható a Xiaomi Air Purifier 2 Kínából rendelve, és a vámmentes Priority Line (EU Express vagy EU Priority Line) szállítás sem drága. További részletek az alábbi linkeken:

Nyugodtan vedd meg kínai csatlakozóval (CN plug), adnak hozzá átalakítót, és így sokkal olcsóbb!

További Xiaomi cuccok jó áron: Xiaomi slágertermékek akcióban

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid