Újra kapható a G8 okosóra

1

Nemrég számoltunk be róla, hogy a G8 okosóra Magyarországon is megjelent. A készülék remek áron nyitott, így nem csoda, hogy hamar elkapkodták az összes darabot. Mától szerencsére újra rendelhető.

A legtöbb olcsó okosóra komoly minőségbeli problémákkal küzd, és gyakran nagyon gyenge kijelzővel szerelik őket. A G8 azonban egy gyönyörű, 1.54 colos, IPS technológiát használó megjelenítőt kapott, a háza pedig nagyrészt fémből készült, azaz egy korrekt kivitelű készülékről van szó.

g8-okosora-header

A G8 egész sok hasznos funkciót kínál, kijelzi például a mobilunk értesítéseit, így azonnal láthatjuk, ha mondjuk üzenetet vagy e-mailt kaptunk, nem kell előbányászni a telefont a zsebünkből. Ezen kívül lehet vele telefonálni és SMS-ezni, használható kihangosítóként, sőt, még kamera is van benne.

Szintén hasznos lehet az “Anti lost” funkció. Ha ezt bekapcsoljuk, akkor az óra jelez, ha esetleg elhagynánk vagy ellopnák a telefonunkat.

Van már egyébként magyar teszt is a G8-ról, ezt itt találod.

A G8 okosóra tehát újra kapható a készlet erejéig. Itt vásárolhatod meg nagyon kedvező áron, 1 év magyarországi garanciával és gyors, ingyenes szállítással. Ajándéknak is tökéletes.

DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid