Ulefone Armor 2 – Izmos strapatelefon rengeteg memóriával

0

Combosra sikerült az Ulefone Armor 2, amiben nem spóroltak a memóriával és a háttértárral sem.

A megjelenítő 5 colos, és Full HD felbontással rendelkezik, míg a “páncélozott” házban az MTK Helio P25 8 magos chipsetje teljesít szolgálatot. Memóriából egészen elképesztő mennyiséget, 6 GB-ot kapunk. Ez azért meglepő, mert még a legújabb Samsung csúcskészülékekben is csak 4 GB van. Belső tárhellyel sem fukarkodtak, így 64 GB áll rendelkezésünkre, mely tovább bővíthető, és akár 256 GB-os kártyát is tehetünk a készülékbe.

Kamerából kapunk egy 16 és egy 13 megapixeles egységet, amelyekkel még víz alatt is jó képeket lehet készíteni, az akkumulátor pedig 4700 mAh-s, ami normál használat mellett két-három napos üzemidőt biztosít. Nagyon jó hír, hogy a készülék támogatja a B20-as LTE sávot, így nincs gond a szupergyors 4G internettel itthon sem.

Az Android 7.0-t futtató Ulefone Armor 2 megkapta a maximális, IP68-as besorolást, ami igen komoly por- és vízállóságot jelent. A masszív strapatelefon már előrendelhető a Tomtop jóvoltából, és a DSULFAM2 kuponkódot beírva 10 dolláros kedvezményt kapunk az árából, így már nettó 250 dollárért beszerezhető a mobil. Ez még áfával együtt is nagyon kedvező ár, hiszen egy kifejezetten erős, modern telefont kapunk, szinte elpusztíthatatlan külsővel.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid