Ulefone Note 8P – Ilyen egy 20 ezer Ft-os Android Go mobil 2020-ban!

0

Az Ulefone Note 8P egy Android Go operációs rendszert futtató, kvázi filléres okostelefon, ami alapvető igények kiszolgálására, hétköznapi dolgokra kiváló lehet. Másodlagos mobilnak a már meglévő mellé, a gyerekek számára, vagy a kemény melósoknak, akiknek nem szimpatikus a strapatelefonok drabális kialakítása. Lássuk, mit is tud!

Az Ulefone Note 8P most a Banggood webáruházából mindössze 59 dolláros áron rendelhető elő, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 18.700 forintot jelent. Erre még rájön a vámmentes EU Priority Line szállítás, ami kb. 2 ezer Ft, de így sem egy vészes összeg a mobil. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Külső

A készülék teljesen egyszerű, de azért idézi a modern okostelefonok formatervi nyelvezetét. A mobil 66,5 x 141,7 x 12 mm-es térbeli jellemzőkkel bír, mérlegre helyezve pedig 190 grammot nyom, nem kifejezetten vékonysági rekorder, de nem is ez volt a cél.

A telefon megjelenítője 5,5 hüvelykes, IPS panelre épül, a felbontás nem valami brutális, de azért együtt lehet élni a 960 x 442 pixeles kijelzővel, főleg az ár ismeretében. A képarány 19,5:9, a képernyő felső részén szenzorsziget virít, és a nyújtott kialakítás miatt az egykezes használat sem lehetetlen.

Hardver

Ez a telefon nem arra készült, hogy térdre kényszerítse a prémium mobilokat, helyette filléres áron kínál használható teljesítményt. A MediaTek MT6737 lapka nem egy bestia, de a 2 GB RAM, a 16 GB bővíthető háttértár, valamint az esszenciális szoftveres környezet miatt alapszintű felhasználásra simán alkalmas lehet az Ulefone Note 8P.

A készülék LTE modeme minden hazai telekommunikációs frekvenciát ismer, duál SIM foglalattal és különálló micro SD slottal bír, kapunk tovább Bluetooth 4.2-t, valamint kétcsatornás WiFi modult. NFC ugyan nincs, de vigasztal bennünket a GLONASS műholdakkal is kommunikáló navigációs rendszer, valamint az FM rádió és a fülhallgató kimenet.

A hátoldalon a kamerák mellett ujjlenyomat-olvasó is található, így a biometrikus azonosítás is lehetséges ezen a szuperolcsó készüléken. Akinek esetleg jobban megfelel az arcalapú azonosítás, nyugodtan használhatja azt is, bár az sokkal kevésbé hatékony.

Kamerák

Ilyen téren sem érdemes csodákat remélni a készüléktől, mindenesetre az Ulefone Note 8P hátoldalán van egy 8 megapixeles elsődleges képrögzítő egység, ami mellé került egy 2 megapixeles segédérzékelő, utóbbi a mélységet hivatott mérni, portrémódhoz nagyon jól fog jönni.

A telefon előlapján, a már említett szenzorszigetben egy 2 megapixeles szenzor található, ha netán önarcképeket szeretnénk készíteni.

Akkumulátor

Az Ulefone Note 8P esetében egy 2700 mAh kapacitású aksival lehet számolni, ami elsőre nem tűnik túl nagynak, de az energiatakarékos lapkakészlet, valamint a visszafogott képernyő felbontás miatt az üzemidő teljesen korrekt lehet, persze ez függ a felhasználói szokásoktól is.

Szoftver

Az Ulefone Note 8P Android Go operációs rendszerrel működik, ami az Android 10-re épül, de kifejezetten gyengébb hardverre optimalizálta a Google (ennél sokkal szerényebb telefonokon is szépen elfut). Magyar nyelv pedig természetesen van benne.

Az Ulefone Note 8P kiváló választás lehet a korábban említett célokra, és szerencsés tényleg nagyon olcsón vihető, a Banggood webáruházából most mindössze 59 dolláros áron lehet előrendelni, ami magyar pénzben nagyjából 19 ezer forintot jelent. Mindenképpen a vámmentes EU Priority Line szállítást érdemes választani. További részletek és rendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid