UWANT B100-E multifunkciós szőnyeg- és kárpittisztító bemutató

0

A bútorok szinte új életre kelnek egy kiadós kárpittisztítás után, amit a UWANT B100-E multifunkciós szőnyeg- és kárpittisztító géppel mi magunk is könnyedén végre tudunk hajtani. A takarító masina most kedvezményes áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, ráadásul európai raktárból szállítják ki, így nem kell aggódni az extra költségek és a hosszú kézbesítési idő miatt sem.

A UWANT B100-E szőnyeg- és kárpittisztító gép most 195,99 dolláros, vagyis nagyjából 62 000 forintos áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk a UWANTB100 kupont. Fontos megemlíteni, hogy ez a kedvezményes ár csak az első 100 darab készülékre érvényes, így érdemes iparkodni a rendeléssel! További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

UWANT B100-E rövid ismertető

A szerkezet működési alapelve rendkívül egyszerű: egyszerre szívja fel a piszkot és alkalmaz egy nedves tisztítást. Tripla szifonos kialakításának köszönhetően a masina komoly, 12 kpa szívóerővel rendelkezik, amely nem csupán a foltokat vagy a port, de az atkákat is képes eltávolítani a szövetből. A tisztítógépet egy LED kijelzővel is felszerelték.

Kerek és sűrű sörték segítik az alapos munkavégzést. Miközben mi a kárpitot és a szőnyeget takarítjuk, a családnak nem kell elköltöznie, mert a gépnek viszonylag alacsony zajszintje van, ami legfeljebb 65 decibeles a gyártói leírás szerint.

A szerkezet tisztántartása is egyszerű, mint az egyszeregy: gombnyomásra aktiválható az öntisztító folyamat, amellyel elkerülhető a fáradalmas kézi mosás, no meg persze a kellemetlen szagok.

A szőnyeg/kárpit tisztító gép belsejében egy 1800 milliliteres víztartály található, a benne lévő folyadékmennyiséggel az egész lakás kitakarítható. A függönyök, az irodai székek, a kanapé, de még a kabát is megtisztítható a készülékkel, ami egyébként egészen kompakt méretű és mindössze 4,7 kg a súlya.

Még egyszer a piszkos anyagiak! A UWANT B100-E szőnyeg – és kárpittisztító gép most akciós, 195,99 dolláros, vagyis nagyjából 62 000 forintos áron rendelhető a a UWANTB100 kuponkód felhasználásával. Ahogyan fentebb is írtuk, a kedvezményes vételár csak az első 100 darab készülékre érvényes, így érdemes sietni, nehogy lemaradj a legjobb ajánlatról! További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid