Valentin napi szoftver akciók 2023: Windows és Office szinte filléres áron

0

A közelgő Valentin nap alkalmából nagy szoftver kiárusítást tartanak a Keysfan oldalán, többféle Windows és Microsoft Office verzió is van az akciós termékek között. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron be lehet szerezni őket.

Az akciókat indító Keysfan egy szoftverkulcsokkal foglalkozó, népszerű nemzetközi webáruház. A Valentin napi kiárusításban számos ismert szoftvert lehet töredék áron beszerezni, vannak különböző Windows és Office verziók, akár csomagban is, illetve más hasznos termékek is, érdemes megnézni a kínálatot.

Eredeti Windows 11 és 10 rendszerek

Korlátlan ideig tartó Microsoft Office 2021 licencek

Windows + Office csomagok 62%-kal olcsóbban

Az alábbi árakat a KFLE62 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Office akciók >>

Kiárusítás: Office szoftverek MAC rendszerre

További Windows leárazások (50%-os akció)

Az alábbi árakat a KFLE50 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Windows akciók itt >>

Egyéb szoftverek

Vannak különféle hasznos eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

További hasonló akciók >>>

Ezért válaszd a Keysfan oldalát:

  • Pénzt takaríthatsz meg: A Windows vagy az Office szinte bármelyik verzióját beszerezheted. A Microsoft legújabb szoftver- és biztonsági frissítéseit is megkapod.
  • Legális licencek: A szoftvert közvetlenül a Microsoft hivatalos weboldaláról töltheted le, majd az aktiváló kóddal aktiválhatod a szoftvert. A termék 100%-ban eredeti. A Keysfan licencek legálisak, és a Keysfan minden eladott licencre garanciát vállal.
  • 24/7 ügyfélszolgálat: Amikor megvásárolod a Keysfan bármelyik szoftvercsomagját, jogosult leszel az ügyféltámogatási szolgáltatásokra, ha problémáid adódnak a csomagok telepítésével vagy használatával kapcsolatban. A Keysfan élethosszig tartó vevőszolgálatot biztosít!
  • Jó vélemények: A TrusPilot odalán kiváló, 4,8-as értékeléssel rendelkezik a Kesyfan.

 

A vásárlási folyamat kényelmes és gyors. Csak tedd a kiválasztott terméket a kosárba, és írd be a megfelelő kedvezménykódot. A rendszer automatikusan kiszámítja a kedvezményes árat. Add meg az e-mail címed, a sikeres fizetés után a Keysfan elküldi az aktiváló kulcsot, a rendelési információkat és a telepítés részleteit emailben. Az egész folyamat nem fog sok időt igénybe venni!

A Keysfan-tól vásárolt licencekre nem vonatkoznak előfizetési korlátozások, így a Keysfan licencek “élethosszig” szólnak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak: az operációs rendszer frissítve és támogatva lesz az élettartama alatt. A telepítési és használati folyamat során a felhasználók bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphetsz a Keysfan technikai támogató csapatával, 24/7 online (kapcsolattartó e-mail: Support@Keysfan.com). A Keysfan élethosszig tartó értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, vagyis ha a szoftver használata során bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a Keysfanhoz.

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid