Valentin napi szoftver akciók: Windows 10 már 2600 Ft-tól

0

A közelgő Valentin nap alkalmából nagy szoftver kiárusítást tartanak a Keysfan oldalán, többféle Windows és Microsoft Office verzió is van az akciós termékek között. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron be lehet szerezni őket.

Az akciókat indító Keysfan egy szoftverkulcsokkal foglalkozó, népszerű nemzetközi webáruház. A Valentin napi kiárusításban számos ismert szoftvert lehet töredék áron beszerezni, vannak különböző Windows és Office verziók, akár csomagban is, illetve más hasznos termékek is, érdemes megnézni a kínálatot.

Windows 10 és 11, Office 2019 és 2021 nagy kedvezménnyel

Az alábbi akciókhoz nem szükséges kupon, a linkekre kattintva már lehet is vásárolni:

 

Ez még nem minden, vannak további leárazások is, de ezek már kuponokkal működnek. Íme: 

Windows + Office csomagokra 62%-os kedvezmény

Az alábbi árakat akkor kapod meg, ha a vásárlásnál felhasználod a KFLE62 kuponkódot:

További csomagakciók >>

További Windows verziók 50%-kal olcsóbban

Az alábbi árakat akkor kapod meg, ha a vásárlásnál felhasználod a KFLE50 kuponkódot:

További Windows rendszerek >>

További leárazott szoftverek

Az alábbi árakat akkor kapod meg, ha a vásárlásnál felhasználod a KFLE62 kuponkódot:

További szoftverek >>

A pontos árak az árfolyamok változása miatt eltérhetnek. Rendelés után szinte azonnal megkapod emailben a vásárolt szoftverkulcsot és a szoftver letöltéséhez szükséges instrukciókat.

 

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid