Valós idejű fordítás a kamera képe alapján!

0

A Word Lens Translator egy zseniális fordító alkalmazás, aminek az az érdekessége, hogy a kamera képe alapján is tud fordítani, ráadásul valós időben.

A használata egyszerű: a mobilunk kameráját egy nyomtatott szövegre kell irányítanunk, majd az alkalmazás azonnal lefordítja azt, ráadásul mindezt úgy, hogy az eredeti szöveg helyén látjuk majd az újat. Ez egészen egyedülálló, és rendkívül hasznos is, mivel a segítségével elolvashatóvá válnak a különböző idegennyelvű táblák, feliratok, kiírások és hasonlók. Az alkalmazás jelenleg 7 nyelvet ismer (angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz és portugál), és a magyar sajnos még nincs benne, de mivel a Google már felvásárolta a Word Lens Translator-t fejlesztő céget, ezért számíthatunk a bővítésre.

fordito

Az alkalmazás leginkább a tiszta, egyszínű felületre nyomtatott szövegekkel képes elboldogulni, azaz a rosszul olvasható, vagy kézzel írott szavakat nem ismeri fel. Pozitívum viszont, hogy internetkapcsolat nélkül is használhatjuk az appot.

A Word Lens Translator most ingyen letölthető a Google Play-ről, ne szalaszd el a lehetőséget, mert lehet, hogy nem sokáig tart az akció.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid