Váratlan hiba miatt leállították a Samsung Galaxy S7 modellek frissítését

0

A Samsung nemrég indította meg a régóta várt Android Oreo frissítést a Galaxy S7 és S7 edge modellekre, most azonban felfüggesztették a folyamatot.

Frissítés: javították a hibát és újraindult a frissítés!

Egyes felhasználóknál véletlenszerű újraindulások jelentkeztek az új rendszer telepítése után, ezért a Samsung kénytelen volt nemzetközi szinten leállítani a frissítést. A vállalat a következő közleményt adta ki:

Following a limited number of cases where Galaxy S7 devices have rebooted unexpectedly with the Android 8.0 Oreo, we have temporarily stopped the rollout of the update. We are investigating the issue internally to ensure that the impact to the affected devices is minimized and the rollout of the update can resume as quickly as possible.

Röviden arról van szó, hogy a Samsung szerint csak néhány készülék érintett, és már vizsgálják a problémát. Igyekszik a gyártó minél hamarabb megoldást találni és újraindítani a frissítést.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy hazánkban jelentkezett-e a hiba, de ide még a frissítés sem nagyon jutott el tudomásunk szerint, tehát nem valószínű. Ha mégis ilyesmit tapasztalsz, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a Samsunggal.

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid