Végre kikapcsolható a Bixby gomb a Galaxy S8-on

2

A Galaxy S8 modellek egyik nagy újítása a Bixby asszisztens volt, ami annyira fontos a Samsungak, hogy külön dedikált gombot csináltak neki. Ez azonban egyes felhasználókat kifejezetten zavar, amit végül a gyártó is belátott.

A plusz gombbal semmi gond nem lenne a Galaxy S8-on, ha mi dönthetnénk el, hogy mire használjuk. A Samsung azonban gyorsan letiltotta az erre irányuló appokat, hogy csak a Bixby-t lehessen vele elérni. Az új asszisztens viszont sokáig nem is volt elérhető globálisan, ráadásul egyébként sem használják sokan. A gomb pedig nagyon kézre esik, így elkerülhetetlen, hogy akaratlanul is megnyomjuk néha, ami elég zavaró lehet.

A legutóbbi Galaxy S8 frissítésbe végre belekerül a dedikált gomb kikapcsolásának lehetősége (ez a Bixby beállításainál tehető meg). A Sammobile tapasztalatai szerint még nem az összes modellen jelent meg az új opció, beletelhet egy kis időbe, mire mindenki megkapja.

Arra azonban továbbra sincs lehetőség, hogy arra használjuk az extra gombot, amire szeretnénk, legalábbis nem tudunk ilyenről.

forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid