3D-s lekerekítést kapott a Vernee Active kijelzője

0

A nemrég bemutatott Vernee Active egy nagyon ígéretes mobil, ami remekül ötvözi a strapabírást, a kellemes dizájnt és az erős hardvert. Most újabb fotók érkeztek a készülékről, érdemes vetni ezekre egy pillantást.

A Vernee Active egy 5.5 colos kijelzővel bír, amely 3D-s lekerekítést kapott, így még divatosabb a megjelenése. A gyártó szerint ez lett az első strapamobil, amelyik ilyen panellel rendelkezik.

A Vernee igen büszke arra, hogy a mobilja az erős külső ellenére nem sokban különbözik egy átlag telefontól. Egész karcsú lett, és a dizájnja is eltér a többi strapamobiltól.

A 3D-s lekerekítéssel ellátott előlapi üveg eddig leginkább a hagyományos mobilokra volt jellemző, de a Vernee sikeresen megoldotta, hogy ezzel a kivitellel is masszív legyen a készülék, jól bírja az ütéseket, a leejtést, és a vízállóság is biztosítva van.

A Vernee Active megkapta az IP68-as tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy a telefon porálló, és simán kibír 30 percet 1.5 méteres vízben. A megfelelő szigetelés megakadályozza, hogy nedvesség jusson a házba, a Kevlar borítású hátlap pedig katonai szintű védelmet nyújt az ütések és a karcok ellen.

Az újdonság hamarosan piacra kerül, addig is további infókat találsz róla a Vernee weboldalán.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid